4.01.2009 г., 10:39 ч.

Топлина 

  Поезия » Любовна
463 0 2

Топлина


Нощта спуска нежна пелена в нашта стая.

На чаша вино седим с теб и се взираме в безкрая

на очите топли, усмихнати, красиви…

Тиха музика звучи около нас – цигулка, пиано

шепнат ни все нещо тъй  любовно, тайно.

Вън в студа гълъби се гушат по перваза,

снегът навява, трупа, танцува по паважа.

Очите ти обаче излъчват топлина -

искрица огън сред ледена роса.

Един твой поглед сгрява моето сърце,

една прегръдка ме кара да треперя в твоите ръце.

Не, няма нищо по-приятно от това

да отворя очи, да видя теб, галещ моите коси…

… Да мечтая, да желая, да обичам… теб...!!!

© Тони Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??