24.02.2015 г., 22:28 ч.

Топлина 

  Поезия » Любовна
350 0 0
Зимного слънце усмихнато надникна през прозореца: 
 

Събудих се, 

усмихнах се, 
облегнах се на гърдите му 
и се вслушах в сърцето му.
Студа усетих, 
потръпнах. 
Обърнах се, 
изправих се, 
увих се с одеало. 
Вода сварих и кафе направих. 
Сложих захар и сметана, както той обичаше. 
Върнах се, 
нежно целунах го, 
събудих го. 
Поднесох му кафето. 
Отново потръпнах.
Прегърна ме. 
Целуна ме. 
Сложи ме до него да легна, 
като бебе. 
Отпи от кафето си.
Сгуших се.
Влюбих се.
 
В дни като този, да запазиш топлината, е основна грижа.

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??