3.02.2019 г., 0:46 ч.

Топлина 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
761 3 1

Има някъде една

мъничка топлина

тя търси просто душа

душа

в която да се настани

и която да разкраси.

 

Има някъде една

мъничка топлина

тя броди, лети,

припка дори,

танцува, лудува

и търси къде

да пренощува.

 

И тази топлина едничка

тъй миличка и добричка

както в света си ходи

знай – при теб ще дойде.

 

Ти сам се заобичай,

поспри, толкова не тичай,

и, току-виж, при теб дошла

мъничката топлина

в лицето на Любовта.

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е. Любовта търси топлинка в онова човешко сърце, което може да обича себе си и е готово да приеме любовта на друг!
Предложения
: ??:??