14.07.2013 г., 9:20 ч.

Топъл дъжд 

  Поезия » Философска
474 0 3

Топъл дъжд



Отново Топъл дъжд вали
и сякаш музика се лее...
Града притихнал е, не спи,
а Слънцето в сърцето грее.
Дали от много дълга нощ,
ти пак успя да се събудиш,
но и разбра - умът е вожд,
посоката си вече да не губиш.
Върви със вдигната глава,
призван си явно от съдбата,
окриляй със Любов света,
от фалш, измами и омраза!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ви благодаря!.. Радвам се, че ви е допаднало!
  • Прекрасно е!
    Винаги слънце в сърцето и
    да окриляш с Любов света!
  • Лъчиста...окриляй със Любов света,Поли!Хареса ми стилът ти и светлината в него!
Предложения
: ??:??