18.12.2020 г., 11:14 ч.

Тост за 21 година 

  Поезия
603 0 0

         Ч Н Г

 

Нека да забравим старата,

че тя не беше никак лесна.

Да си върнем бързо вярата,

преминали таз тежка преспа.

 

Нека да забравим Ковид, кризата,

променили нашият живот.

Вдигнете чаши, разкопчайте ризата,

от танци и веселие да леем пот.

 

Да си върнем и усмивката,

душата ни да е лека кат перце.

Не таз, фалшивата, ехидната,

а таз, идваща от нашето сърце.

 

Весели празници!

Ю. Радулов

© Юрий Радулов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??