1.05.2011 г., 11:35 ч.

Това е животът 

  Поезия » Друга
395 0 1

Тов е животът ми, написан в рима -
доста оригинално, не мислите ли?
Всеки умее от тоз свят да взима,
 но пък да дава не може, уви.

Аз ще ви кажа, че не е лесно
само да гледаш как си върви.
Животът е труден, не може с песен
да минат всички ужасни беди.

 Със лист и молив, сам и сред хора -
моите чувства говорят сами.
В града шумен и в тиха природа
аз все си пиша и в рима дори.

 Хайде, четете и се насладете
на тези искрени мои слова.
 Ако противни са, моля ви, спрете -
 не искам насила да ви ги редя.

© Димитър Дуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??