30.04.2009 г., 21:24 ч.

Това, което трябва да ти кажа 

  Поезия » Любовна
752 0 5

Дори и да имам чувства,

дори и ти да си моята съдба,

дори и да се чувствам като богиня с теб,

 аз не те заслужавам!

 

Дори и без теб да съм нещастна,

дори и никога повече да не ме обичат,

дори това да е последната ми усмивка,

 ти трябва да знаеш!

 

Знам, че е нечестно,

знам, че е глупаво,

знам, че адски боли,

 но е истина (и не съжалявам).

 

Беше вечер,

бяхме аз и той,

имаше страст,

 това е...

 

Грешка е (но не и за мен),

болка е (няма как),

жестоко е,

 факт е...

 

Вече знаеш…

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??