3.07.2021 г., 8:46 ч.

Това ли беше? 

  Поезия » Любовна
245 0 0

Това ли беше? Всичко ли приключи?
Изгори го без да се замислиш,
последният ти мост към мен.
Реката ни разделя вече

и няма връщане назад.
Красиво бе началото,
преливащо с дълбоката любов.
Поглеждам към небето пак - луната пее наша песен,звездите припяват й в захлас.
Погледнах те отсреща и тогава осъзнах,
любовта я няма вече,
чувствата угаснали в тама са.
Последната пиеса изиграхме,
Пиеса със фатален край.

© Samanta S. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??