Остави живота ми в огъня да изгори!!!
Буря развилняла в душата ми!!!
Студът - сковал сърцето ми дори!!!
Това ли искаше, кажи ми???
Остави живота ми в океана.
Да се дави!!!
Да се разпилява като прах!!!
Ще се опиташ да го събереш,
Но... ще бъде вече късно!!!
Върни се в живота ми!!!
Отвори сърцето си за мен!!!
Грешки, грешки!!!
Но... аз ще ги простя!!!
Само ти ела!!!
Не се променяй!!!
Искам те с твойте лъжи!!!
Искам те с ревноста дори!!!
Не, не оставяй живота ми!!!
Мрак, пясък, пустота...
Това ли искаше, кажи ми???
Не, не оставяй живота ми
в тунел без светлина!!!
Хвани ме за ръка!!!
Почувствай мойта топлина!!!
Нали не искаш аз да съм сама?!?
© Красимира Янкова Всички права запазени