Aug 15, 2012, 9:54 AM

Това ли искаше, кажи ми? 

  Poetry
495 0 1

Остави живота ми в огъня да изгори!!!

Буря развилняла в душата ми!!!

Студът - сковал сърцето ми дори!!!

Това ли искаше, кажи ми???

Остави живота ми в океана.

Да се дави!!!

Да се разпилява като прах!!!

Ще се опиташ да го събереш,

Но... ще бъде вече късно!!!

Върни се в живота ми!!!

Отвори сърцето си за мен!!!

Грешки, грешки!!!

Но... аз ще ги простя!!!

Само ти ела!!!

Не се променяй!!!

Искам те с твойте лъжи!!!

Искам те с ревноста дори!!!

Не, не оставяй живота ми!!!

Мрак, пясък, пустота...

Това ли искаше, кажи ми???

Не, не оставяй живота ми

в тунел без светлина!!!

Хвани ме за ръка!!!

Почувствай мойта топлина!!!

Нали не искаш аз да съм сама?!?

© Красимира Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??