14.10.2005 г., 14:27 ч.

Това не си ти 

  Поезия
1120 0 1

защото това не си ти
                                                                                 
Отново ме докосваш в нощта.....,
но това не си ти
и отново се чувствам сама...

Отдавам се в мрака и не усещам от теб следи...
Всяка нощ някой сбъдва моите мечти,
но това не си ти.
Всеки ден някой гледа през моите очи,
но не те виждам, защото това не си ти
и боли, така ме боли...

Докосваш ме в мрака...
стенания и нежен вопъл изпълват стаята,
въздишки, смях
гонят се във въздуха,
но не чувам твоя глас,
не усещам твоя аромат и така боли.

Докосва ме някой и иска ме с нежен зов,
но това не си ти,
не усещам твоята любов
и така боли,
някой ми шепти,
но гласът е друг
това не си ти и така силно ме боли....
Усещам длани,
обгръщат тялото ми ръце хладни,
нечии устни бързат да ме докоснат
в тишината на нощта,
но липсва от твоите нежността
и разбирам - това не си ти.

И тази нощ заспивам с теб, но сама
за пореден път предавам любовта,
за пореден път осъзнавам, че греша,
за пореден път сърцето неразбрано шепти,
че обича ли някой
да го замести не може никой,
че не мога да обичам
ако това не си ти,
защото само с теб и твоето име

усещам истинското щастие от любовта.

 

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??