28.10.2020 г., 10:00 ч.  

Това сме ний 

  Поезия
325 1 3

Приятели сме с теб

от милион години.

Познато ни е всичко,

говориме, споделяме

и спорим за всичко

между нас и в нас.

Делили сме какво ли не,

научили сме така и не така.

Заставали са между нас!

И динени кори

са слагали под нас,

но имало е нещо,

което не са могли

да разрушат!

Учудени са били!

А и ний...

след милион години

сме потвърдили

онази стара максима -

с когото сол си ял,

той тебе никога

не би предал!

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??