И ето ме, това съм аз...
Мечтателка и романтичка!
Но не съжалявам в този час.
Свободна е душата като птичка.
Истинска съм, огън в мен гори,
с усмивка винаги заставам аз пред вас.
В очите пламък закчлив блести,
с душа чиста, изпълнена със страст.
Обичам всяко цвете в полето,
обичам всяка капчица вода,
обичам всяка звездичка в небето,
обичам разноцветната дъга.
Светът е толкова необятен и красив,
ако можеш да го видиш през моите очи,
с изящество той би те покорил,
изпълнен е с радост и мечти.
Но за да го видиш ти така,
освободи от лошото своята душа.
Ще намериш смисъл в това,
да го обичаш такъв, какъвто е сега.
Това съм аз - безумна и наивна,
щастлива, обичаща навред,
радваща се на красотата дивна,
родена под звезда с късмет...
© Ани Всички права запазени
щастлива, обичаща навред,
радваща се на красотата дивна,
родена под звезда с късмет...
Остани си винаги такава Ани!!!
Прекрасен стих!!!И много оптимизъм усетих!!!
Поздрав!!!