5.02.2009 г., 12:50 ч.

Това съм аз 

  Поезия » Философска
1377 0 5

Написано 1995 г.! Много тежка година за мен!

 

Изгарям в огъня небесен

като запален в буря клон.

Не ще да чувам вече песен,

душата ми е само стон!

 

Това съм аз - едно страдание,

потънало във вечността!

Край мене всичко е мълчание

и чезне всяка красота!

 

А тъмнината ме обгръща,

като слепец вървя едва.

Назад ли някой пак ме връща

да тъна в горест, в самота?

 

Но здраво стискам аз ръката,

усещам нежна топлина!

Не ще ме върне в тъмнината,

знам - води ме към Светлина!!!

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??