8.11.2011 г., 12:53 ч.

Това съм аз 

  Поезия » Друга
599 0 4

Това съм аз

 

 

 

 Това съм аз,  портрет,  поместен в  картина,

нарисуван от художника-живот,

лице нежно, сияещо и мило,

кристално чисто, спиращо дъха.

 Това съм аз, изваяно и пищно тяло

на фона на есенен пейзаж,

голо, чисто и невинно,

къпещо се в утринна роса.

 Това съм аз, ръце красиви, нежни,

допирът и усещането за жена,

слънцето златисто в  косите ми ефирни,

всеки лъч на топлина.

 Това съм аз,  душа невинна на дете,

скъп дар  от боговете,

аз съм всяка капчица вода,

миеща се в бреговете.

  Това съм аз,  сърце горещо,

бурно като океан,

цял свят сместил се е в него,

свят без  болка и печал.

 Да, това съм аз,  жена красива,

 ангел, слязъл на земята, за да съм до  вас

и да ви напомням с всяка мисъл,

че животът е така красив и бял!

 

© fervor Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!Хубавото е ,че ти сама се харесваш,това дава самочуствие.
  • Хубаво пишеш!Поздрави и от мен!
  • Благодаря ви за топлите думи и добрите отзиви!
  • Това си ти,наистина си ти
    и в душата и сърцето,
    където огънят гори,
    за да се роди детето
    с ангелски очи!!!

    Много ме стопли стихът ти!Поздрав!
Предложения
: ??:??