10.09.2013 г., 11:42 ч.

Това съм аз 

  Поезия » Любовна
508 0 3

Това съм аз...

Позна ли ме?

 

Покана ти изпратих аз по вятъра.

Думите ми ехото из планини разнася.

Аз чувам стъпките ти до вратата си понякога.

Но вихрушка шеметна далече ги отнася.

 

Аз често викам те.

Ти чуваш ли ме?

От моят вик трепери тишината.

 

Аз те виждам.

А ти, виждаш ли ме?

Това съм аз - онази светлинка.

За теб разкъсвам тъмнината.

 

© Искра Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??