Това съм аз - сълза и рана
и отрова може би дори,
това от мен в сърцето ми остана
като огън да опожарява и гори.
И боли да знаеш, че това
е завинаги твойта съдба,
че така останал без мили слова
си ти причина и лек за всяка беда...
А знаеш ли как да лекуваш,
без преди това да си ранил,
или само кошмари сънуваш,
че твойта обич някой друг е убил?
Това съм аз - едно момиче,
което със очи убива,
което не знае как се обича,
а всъщност е тя обич красива...
© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени