18.01.2009 г., 11:28 ч.

Това видях! 

  Поезия » Друга
696 1 11
А гълъбите бяха близко.
На храмовите стъпала.
Не съм виновен! Аз не исках,
но, Господи, видях това:

как храмът във мъглата плува,
като отсечена глава.
И гълъби. Не се целуват,
ами очите си кълват.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??