9.02.2013 г., 0:13 ч.

Този ден 

  Поезия » Любовна
504 1 2

На този ден преди години
роди се малко, сладко слънце,
да радва близки и роднини,
със сладостта на малко зрънце.
Порасна бързо - сякаш в миг,
превърна се във млада дама,
остана ехо с детски вик,
запомнено от всяка мама.

На този ден преди години
започна твоята история,
със щастие, любов дари ни,
това е нашата теория.
Със теб сме винаги, да знаеш,
ще се държим един за друг,
дори въобще да не желаеш,
когато трябваме ти, ще сме тук!

На този ден преди години
мечтаех да си мойто 'бебе',
нормален ли съм аз кажи ми,
задето тъй се влюбих в тебе.
От малко време те познавам,
но знам, че не обичаш рози,
на този ден ти пожелавам,
любов и щастие в огромни дози.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

© Живко Енев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Късмет,обич и топлина да има в живота и.
  • Честит Рожден ден на нашата Хики! Да ни е жива, здрава и щастлива и все така да ни радва {}
Предложения
: ??:??