1.07.2014 г., 23:45 ч.

Този гъдел 

  Поезия » Любовна
494 0 0

Гъделичкане в гърдите

нощем тайничко усещам.

Сякаш лазят буболечки,

които скритичко подреждат.

 

В стомаха пърхат пеперуди

и намират свое място.

Преродени от пашкули..

(там за тях е твърде тясно)

 

А на мене ми е адски смешно,

сякаш галят ме с перце.

Нека боцкат ме с иглички,

смело бие моето сърце!

 

Аз съм знайна шушумига,

ходя с вдигната глава.

Мойта същност ми намига

и политам със крила.

 

Сърцето ми от вътре ще изскочи,

кожата ми пък сърби.

Тази обич дълго се проточи..

... Най-добре ме целуни!

 

Винаги ще помня този гъдел.

Ще го сложа в стъклен похлупак.

Ти навярно май си чувал -

Любовта те прави на глупак!

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??