18.08.2023 г., 9:43 ч.

Този, който трябва, ще те чуе... 

  Поезия » Свободен стих
366 0 0

Не е важно кой те слуша,
Важно е кой те чува.
И да крещиш с цяло гърло насред екзалтираната тълпа,
Този, който трябва, ще те чуе,

Дори и да нямаш глас, стоейки насред пустошта.​​​​​​​

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??