Искам да вярвам, че си такъв мъж -
вдъхновил милион жени,
покорил хиляди сърца,
извисил се до духовна величина.
Искам да виждам, че си този мъж,
който мене радва и вдъхновява,
който лудост, мъдрост и красота
в едно е насъбрал.
© София Русева Всички права запазени