1.08.2007 г., 11:21 ч.

Този поглед 

  Поезия
1449 0 26

Този поглед


Този поглед... Понякога пие.
Дрехи къса и сваля нахално.
Неми мисли, в които се крие
и в които ме има скандално.


Изкушение... Разумът - лава

пали тялото с устните врящи.
Сенки влюбени. Топло ти става.
Сляпа обич в очите горящи.


Подчинени тела се отдават
все едно, че се любят от вчера.
Минали времена не признават
(
възрастта  се превръща в химера).


Остаряваща страст... Приглушена.
Но я искаме пак. Допотопно.
С теб се чувствам почти съвършена.
Все вторачен във мене. Циклопно.


31.07.2007 г.
Дарина Дечева

© Дарина Дечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??