14.12.2017 г., 0:19 ч.

Тракиецът 

  Поезия » Философска
338 0 3

Избърсах кръвта от лицето...

махайрата* хванах в ръка...

към моя враг аз се затичах...

не чувствах ни болка, ни страх...

 

това бе война... бях нападнат...

притиснат до ъгъла бях...

подобно на Хероса станах...

подобно на него успях...

 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

*тракийско оръжие

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??