27.11.2007 г., 10:28 ч.

Трепет... 

  Поезия » Любовна
859 0 2

Стъклата потрепват,
това е - 
трамвая минава.

Вопъл по пътя
отвежда ме
към очите ти...

Снежинките -
завивки по клоните -
замръзват
без дъха ти.

Завий ме,
като оранжевото слънце
във безкрая
от вълнения...

Не отстъпвай
пред мен,
завладей ме...

Не плаши се,
поискай ме...
нежно докосвайки...
трепета...

© Момчил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Снежинките -
    завивки по клоните -
    замръзват
    без дъха ти." - ПРЕЛЕСТ!!!

    Поздрав за хубавия стих!6+
  • треперя като чета това
Предложения
: ??:??