22.10.2017 г., 9:05 ч.

Трепет 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Източни форми
696 0 2

 

Изтръпнала в

нощта посрещам с теб

лъчите,  деня...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??