Oct 22, 2017, 9:05 AM

Трепет 

  Poetry » Love, Free verse, East forms
705 0 2

 

Изтръпнала в

нощта посрещам с теб

лъчите,  деня...

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??