22.03.2019 г., 21:44 ч.

Трепет 

  Поезия » Любовна
317 0 1

В сърцето има нежен трепет

и като гълъб във волен полет

към теб съм силно устремен,

ала далек си, затуй съм натъжен.

 

О, моя пролет нежна,

самотата, уви, е неизбежна.

Защо не кацнеш ти при мен,

та и аз да съм засмен?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??