3.05.2008 г., 10:25 ч.

Трепет от влюбено сърце! 

  Поезия
542 0 3
 

Ще ти нарисувам небе

кристално... и  бездънно,

лицето ти  в него ще вградя,

за да те има, докато летя,

от обич окрилена...

С пръсти ще докосна твоето лице,

по нежната ти кожа ще оставя

трепета  от влюбено  сърце,

с него да достигнеш  синевата.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??