Ще ти нарисувам небе
кристално... и бездънно,
лицето ти в него ще вградя,
за да те има, докато летя,
от обич окрилена...
С пръсти ще докосна твоето лице,
по нежната ти кожа ще оставя
трепета от влюбено сърце,
с него да достигнеш синевата.
© Радка Иванова All rights reserved.