6.12.2015 г., 18:14 ч.

Трепетлика 

  Поезия » Любовна
420 0 1

Трепетлика

 

Като те чакам,

съм в нерви цялата-

истинска трепетлика.

Душата ми

става бяла. Тя

като дете те вика,

разплакано от страшни сънища.

Зове те в тъмното.

Вземи ме в скута си,

по твойте пътища

не гладки- стръмните.

Грабни ме цялата.

Ще те последвам

като омаяна.

Ще ни е трудно? О, нека-

та от любов съм аз, замаяна!

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??