29.03.2017 г., 19:48 ч.

Трети март 

  Поезия » Гражданска
311 1 0

Трети март

 

Празнуваме деня на Свободата.

С много почит и обич в сърцата,

поднасяме цветя

с признателност към руските ни братя

 за подвига, за жертвата им свята,

за нашата Свобода.

 

И горди сме, че във войната

редом с руските ни братя

сражаваха се с чест

опълченските наши дружини

като лъвове неустрашими.

Те почит заслужават днес.

 

И нека да няма забрава

 за бойната дружба и слава

в днешни и бъдещи дни.

Родината днес е свободна,

но чака  страната ни родна

с надежда добри бъднини.

 

Днес в притихналата зала

с обич, почит и възхвала

музика тържествено звучи.

С много любов в сърцата

 и с вълнение в душата

просълзяват се очи.


Март 2017г.

                                               Марийка Събева

© Мария Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??