29.04.2017 г., 10:35 ч.

Трезва и красива 

  Поезия » Друга
549 1 1

Трезва и красива, 

Със Сърце в лед обковано

И лице сковано.

Стая пълна с хора

От наркотици пребледняли.

Някои на бяло, други на кафяво.

Музиката е на макс.

Всички се поклащат в такт,

И чакат своя трак.

Всичко лесно се почита,

Поради възбуда напориста.

По земя и по дивани,

Всички са засплаи.

Но тя, трезва и красива е будна и щастлива.

Лицето ѝ с усмивка е залято

И на забавата се наслаждава.

© Nati Petkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!!! Малко хора ще напишат нещо по тази тема, а на много хора би им послужило да прочетат. За да споделиш нещо по темата се изисква смелост.
Предложения
: ??:??