Трезва и красива,
Със Сърце в лед обковано
И лице сковано.
Стая пълна с хора
От наркотици пребледняли.
Някои на бяло, други на кафяво.
Музиката е на макс.
Всички се поклащат в такт,
И чакат своя трак.
Всичко лесно се почита,
Поради възбуда напориста.
По земя и по дивани,
Всички са засплаи.
Но тя, трезва и красива е будна и щастлива.
Лицето ѝ с усмивка е залято
И на забавата се наслаждава.
© Nati Petkova All rights reserved.