23.11.2008 г., 23:15 ч.

Три и половина 

  Поезия » Любовна
651 0 6
Три и половина - 
остави ме да заспя!
Каквото и към теб да имам,
просто излез от моята глава!

Виж колко е часа, ще полудея!
Защо изобщо реши да се появиш?
Не знаеш ли, че да съм безразлична не умея
и аз съм будна, докато ти спиш?

Как тук си влязъл - бях заключила вратата?
Ще крадеш ли, защо си я разбил?
От мен можеш да вземеш само празнотата
и съня ми. Или друго си решил?

Не знам и нямам вече сили
да се опитвам някой да разбера.
Сънищата от мен са се скрили,
а с тях и моята душа.

Така че, остави ме да заспивам.
Нима искаш да те обичам чак до пет?
Защо не тръгнеш още в три и половина?
Остави ме да спя или вземи ме с теб.


19.03.2004г.
гр. Сопот

 

На Наско

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??