20.10.2009 г., 16:43 ч.

Три недоразумения 

  Поезия » Хумористична
887 0 11

Спасителка на плажа

 

Прости ми за наивността,

не подозирах никаква преструвка:

било е дишане уста в уста,

а аз го мислех за целувка…


 

Мед. Сестра

 

- Докторе, какво да правя,

на всички пулсът днес е ускорен?

- Облечи по-дълга манта

и сложи си сутиен!


 

Полицайка

 

Опитваш се да гледаш строго,

но имаш толкоз хубави очи;

положителна е алкохолната ми проба,

защото твоят поглед ме опияни.

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??