25.02.2012 г., 1:54 ч.

Три различни 

  Поезия
397 0 0

Уморени ръце задраскват поредния ред.

Объркано мачкат проклетия лист.

Безсилни ръце да напишат „об...чам те”.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Докосвам...

Разлиствам...

Попивам с очи.

 

Откъсвам...

Бавно си свивам цигара...

После я паля.

 

Тютюнът лютиво сладни, обгърнат от листче поезия.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Въпрос

 

Как ти харесва да чувстваш? – попита ме тя.

Емоцията като цвете ли искаш

сам да разлистиш

или обичаш да ти я изплюят в устата

сдъвкана, на готово...?

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??