1.11.2008 г., 16:58 ч.

Три в едно 

  Поезия » Друга
611 0 1

След всеки удар се вдигаме
и крачка назад не поемаме,
 духа си силен запазваме
и право напред продължаваме!
Болката силна преглъщаме,
че силата все още я има,
поглед унил надолу не сваляме
и право напред продължаваме!
Но силата я има тогава,
щом сме трите заедно,
щом се подкрепяме духом
и винаги търсим опора!
Това трябва да знаем
и винаги да бъде така,
да бъдем едно цяло,
а не всяка да страда сама!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??