29.01.2009 г., 10:34 ч.

Трифон Зарезан (в аванс) 

  Поезия » За деца
705 0 7
 

Ех, че щипе Малък Сечко!

Лятото си е далечко,

но не ще да чуе Владко -

тича, скача, без да спре.

Чак като се върна татко,

смогна да го прибере.

Па ги хока мама вкъщи:

- Де скитосвате цял ден?

Гледа ги и им се мръщи -

кой от кой с нос по-червен.

Владко вир-водица станал,

а пък още от заран

татко винцето захванал,

че е Трифон Зарезан!

 

 

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??