5.07.2018 г., 23:45 ч.

Тристишия 

  Поезия » Свободен стих
326 0 4

* * *

сладко от дюли
отминал летен спомен
и любов в консерва

* * *

искри фонтана
денят премрежва в дъга
красиво стана

* * *

търкулнат кестен
безгрижен летен спомен
за несбъднатост

* * *

китара дрънна
акорд облечен в спомен
за нощ лилава

* * *

блестяща мида
поднесе дар морето
мил летен спомен

* * *

тъжи гнездото
за свойта птича челяд
и друго лято

© Светлан Тонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??