4.04.2008 г., 8:27 ч.

Тройно 

  Поезия » Еротична
716 0 9
В косите скриваш капки стон,
а устните нашепват: "Мила..."
Пленява ни във стройния си тон,
целувката ни, късче лед стопила.

В ръцете ти бушува синева
и в тиха нежност кожата ми стене.
Очите ни се къпят във роса,
забравили да си поискат време...

"Усмивката ти!" - все една и съща -
загадъчна, човечна и омайна...
Тя с цялата си обич ме прегръща,
така аз чувствам святата ни тайна.

02. 04. 2008 г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??