9.07.2008 г., 9:43 ч.

Трудно 

  Поезия » Любовна
666 0 1

Защо погледнах те отново във очите...

Защо забравения номер изнамерих...

Защо си спомних за сълзите...

Защо раната зараснала отворих...

 

Тъжно е за втори път да губиш нещо,

за което стремглаво си се борил...

Борил... и два пъти спечелил...

 

Защо, когато осъзнавах, че не трябва,

сам се убеждавах, че е нужно?

И кое, за Бога, прави правилния избор -

трезвият ми ум или сърцето тъжно?

 

Безброй въпроси, а отговори нямам...

Не зная вече накъде да бягам,

не зная и в какво да вярвам...

Зная само, че е трудно...

© Венцислав Крумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Някъде бях чела,че хармония се постига като мислим със сърцето и чувстваме с ума...Важното е, че търсим отговорите!Може би ни е нужно търпение...Поздрав!
Предложения
: ??:??