16.12.2023 г., 17:55 ч.

Трудно 

  Поезия » Хумористична
244 0 0

В тъмното да ходиш,

да се не уплашиш-

вино като пиеш,

да не е с апаши

 

На студа да бъдеш

винаги облечен,

в лятото горещо,

никога препечен.

 

Винаги да помниш,

много да внимаваш

за кого говориш

и с кого задяваш

 

Толкова човешко

и за всички трудно

Да не правиш грешки

просто е абсурдно

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??