16.01.2007 г., 15:25 ч.

ТРУДНО Е ДА ТЕ ОБИЧАМ 

  Поезия
1125 0 5

Какво се случва с мен,кажи?
Защо в ума ми все си ти?
Любовта ми към теб е така нереална,
така объркваща,изгаряща и фатална.
Как да продължа да бъда с теб,
като сърцето ти е късче лед?
И си тъй жесток и студен-
нямаш чувства ти към мен!
Понякога те обичам,понякога не!
Ти нараняваш малкото ми сърце!
Тази любов ме обърква и гори,
отваря рани в мен и кърви.
Сякаш живея в изкуствен свят,
изпълнен с болка и лъжи,
аз съм малък полски цвят,
а моето слънце си ти.
Обгръщат ме нежно твоите лъчи,
а след миг започва да вали.
Тъй различен и променлив си ти,
а да те обичам е трудно и боли!

© Насето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички
  • Поздрави нямам думи много хубав стих!!!
  • Напълно разбирам смисъла в този стих.Преди аз бях такава какъвто е и героя е стихотворението.Поздрави и само така Насе
  • Поздрави!Наистина е много трудно и много,много боли!
  • Поздрави!Хареса ми стиха ти!
Предложения
: ??:??