21.04.2018 г., 9:44 ч.

Трудно преглъщам сълзи 

  Поезия » Любовна, Философска
370 1 2

В релсите на дните криволича,
зад себе си рутя стени,
граденото с обич полита
в потока с изтрити мечти.

 

Как се преглъща липсата?
И тези усилия на вятъра...
Как се запълва нишата?
Наново, вероятно, някога...

 

Възможно ли е след края
една мечта да преболи?
Да се сроди с друга, не зная!
Но трудно преглъщам сълзи!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??