9.07.2009 г., 13:23 ч.

Трябва да е любов! 

  Поезия » Любовна
1261 0 30

Любов ли е?! Щом тупка тук, отляво,

сърцето ми по тебе щом препуска,

щом никога така не е боляло,

от липсата на топлите ти устни!

Любов ли е?! Щом пари от следите,

на погледа ти плъзгъщ се по мене,

едни очи във вените ми впити,

желание, което в мене стене...

Любов ли е?! Нима това било е?

По равно да боли и да е хубаво,

еднакво чужд , еднакво мой,

когато погледнеш ме влюбено...

Любов ли е?! Щом пак ме търсиш,

щом мойте устни само утоляват!

Любов е! И не  казвай, че е късно,

една любов сърцата да спасява...

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??