Една любов, която ни руши,
която ни превръща в сива пепел.
Една любов на многото стени.
Напукала душите ни от клетви.
Една любов, която ни променя.
Която като факли ни запалва.
Разбила всичко между теб и мене,
но без да ни остави да забравим.
Една любов, която ни убива,
която ни разкъсва от въздишки.
Дошла да ни накаже с всичка сила,
че с теб не знаем как да сме си близки.