Apr 25, 2017, 1:03 PM

Трябва ли 

  Poetry » Love
388 2 8

Една любов, която ни руши, 
която ни превръща в сива пепел. 
Една любов на многото стени. 
Напукала душите ни от клетви. 

 

Една любов, която ни променя. 
Която като факли ни запалва. 
Разбила всичко между теб и мене,
но без да ни остави да забравим. 

 

Една любов, която ни убива,

която ни разкъсва от въздишки. 
Дошла да ни накаже с всичка сила,
че с теб не знаем как да сме си близки. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??