27.07.2008 г., 23:49 ч.

Трябваше 

  Поезия
561 0 8
 

Трябваше

 

Трябваше да видиш как танцува...

Да се слееш с нея в ритъм на магия,

да усетиш лекотата, да й се любуваш,

да те грабне с чар нейната стихия...

 

Трябваше да чуеш как тя пее...

Да почувстваш мелодията във кръвта си,

поне за миг с песен да те завладее,

за да се усмихнеш - дори и във съня си.

 

Трябваше да видиш как тя страда...

Да се огледаш в нейните сълзи,

да паднеш с нея, когато и тя падна

и да й върнеш убитите вече мечти...

 

А ти мълча и просто... живя.

Не се разплака, не се и усмихна.

Не разбрах и до днес за какво копня...

Просто живя си там... кротко и тихо...

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??