Тръгна си от мечтите ни.
Тръгна си, без да ти тежи.
Тръгна си, без да кажеш сбогом.
Тръгна си, без да ми кажеш защо.
Тръгна си, а аз те обичах!
Тръгна си и повече не се обърна назад.
Тръгна си заедно със сърцето ми...
© Гергана Желязкова Всички права запазени